Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Informații detaliate poți obține citind termenii și condițiile de utilizare classalbums!
X

materiale albume foto

Spre deosebire de alți producători de albume, folosește numai materiale de calitate pentru a construi albumele foto digitale. Cum se traduce această calitate? Prin aspectul premium, rezistența crescută în timp și culorile bine alese.

hârtia fotografică

Tipărim pe minilab Noritsu, perfect calibrat în fiecare zi. Avem grijă de compoziția de chimicale folosite pentru developarea hârtiei, astfel încât fotografiile să fie tipărite exact cum îți dorești. Folosim hârtie profesională Fuji Crystal Archive DP2 Silk, o hârtie cu textură elegantă ce conferă paginii rezistență la uzură și previne fenomenul de aderență a paginilor una de cealaltă, în condiții de umiditate mare a aerului. Ai și posibilitatea de a folosi hârtie Fuji Lustre (mat), pentru albumele mai puțin pretențioase.

În zona de mijloc (la cotor), nu se pierde nimic din imaginea printată. Astfel, fotografiile tale pot fi tipărite cu o lățime de până la 900 mm, conferind acel aspect 'wow' albumelor tale.

thesquare destination wedding photographer-01-photo
material bi-adeziv italian

Majoritatea producătorilor folosesc cartoane bi-adezive (pentru lipirea printurilor spate-în-spate) de calitate proastă, cât mai ieftine. Albumul se va curba în timp datorită densității variable și conținutului celulozic al acestor materiale proaste. folosește doar materiale bi-adezive (albe) importate din Italia, pentru a fi siguri câ albumul nu se deformează în timp.

thesquare destination wedding photographer-02-photo
coperți construite manual

Am selectat pentru tine doar cele mai bune materiale pentru coperți. Fiecare copertă de album este construită manual de noi, conform dorințelor tale. Nu îți propunem 1,000 de variante de coperți, pentru că nu ai nevoie de ele. Alegerea ta va fi mult mai ușoară având la dispoziție o selecție din cele mai potrivite culori și materiale pentru albumele tale de fotografie.

piele naturală

Un material pentru cei serioși și pretențioși, în culori calde și apropiate de suflet, cu textură rafinată. Realizăm coperta dintr-o singură bucată, pentru a evita astfel diferențe de așezare a texturii între coperta față și cea spate. Există și varianta duo-tone, cu o treime din coperta față în altă culoare de piele.

glicine
nero
red
wool
vitamin
biscuit
bianco
donkey
bear
emerald
piombo
beige
ananas
bordeaux
denim
piele ecologică

Gama cromatică permite abordări diverse, de la sobru la jucăuș. Are rezistență mare la uzură și aduce cu sine un preț mai accesibil decât pielea naturală, precum și o varietate mai mare de culori și texturi. Există și varianta duo-tone, cu o treime din coperta față în altă culoare de piele.

sahara 005
cervo 130
tuana 6
tuana 5
pelana260
auriu
lila
tuana7
nomad bleu
nomad gri
portocaliu
galben
verde
rosu
grena
negru
alb
pelana250
cezan306
roz
Arizona Porcelain
mint
capucino
cervo 1
cervo 3
crem
cafea cu lapte
fucsia
arizona bleumarin
albastru
cervo 2
arizona bleu
punto
maro
wenge
textil (pânză)

Am ales pentru tine materiale textile variate pentru a realiza albume surprinzătoare ca aspect. În plus, pânza oferă albumului acel feeling tactil perfect pentru clienți pretențioși. Atenție, materialele textile prezentate aici sunt în cantitate limitată. În măsura în care îți dorești să rezervi un material pentru o serie mai mare de albume, vino să discutăm.

lana 1
lana2
lana4
T4
T2
lana3
purple
light grey
T6
inna bej
inna galben
inna albastru
inna gri
Textil Rosu
Textil Roz
inna verde
Inna Strawberry
flamingo
inna maro
inna lila
hard-cover

Coperta este realizată din print foto laminat mat, dublat de un carton rigid pentru a conferi rezistență.

soft-cover

Coperta este realizată din print foto laminat mat și carton moale. Are exact dimensiunile blocului de album. Potrivită pentru albumele de mici dimensiuni (botez, vacanță) sau pentru duplicate ale albumelor principale.

pluș

Coperta este realizată din material plușat colorat și carton moale. Potrivită pentru toate tipurile de album

Lilac
Hydra
Pomelo
Plum
Lagoon
Zircon
Ivoire
Jade
lavanda
Rosu
candy

Coperta este realizată din material eco colorat sau din pluș, cu întăritură de carton tare. Are dimensiunile un pic mai mari decât blocul de album. Potrivită pentru albumele de mici dimensiuni (botez, vacanță) sau pentru duplicate ale albumelor principale.

crem
orange
albastru
lila
rosu
roz
Textil bleu
Textil gri
plus lavanda
plus lilac
plus hydra
plus pomelo
plus plum
plus lagoon
plus zircon
plus jade
plus ivoire