Acest site folosește cookies pentru funcționare. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe!.
X

despre classalbums

Suntem producători de albume foto digitale de aproximativ 10 ani. Sigur am fost printre primii care au avut curaj să realizeze albume în România. Și am fost mereu de părere că albumele foto trebuie să fie un ambalaj frumos al unor fotografii extraordinare.

De aceea, am susținut mereu fotografii români cu produse excelente ca rezistență în timp și calitate a tiparului. Noi nu suntem fotografi, dar nici nu trebuie să fim. Însă lucrăm în industria fotografică de mai bine de 20 de ani și știm prea bine care sunt cerințele fotografilor.

echipa classalbums

Suntem 6 oameni dedicați fiecărui album care iese pe ușa noastră. Nici vârstnici, nici prea tineri. Exact așa cum trebuie ca să acordăm importanța cuvenită amintirilor create de tine. Numele noastre nu sunt atât de importante ca numele tău de fotograf, însă te invităm la noi să ne cunoaștem și să vezi cu ochii tăi albumele noastre.